Kurs INTENDENTA - promocja !!! - INTENDENT

Dodane Środa, 05 Kwietnia 2017, 15:12:22, ID ogłoszenia: 5514
349 zł
Kurs INTENDENTA - promocja !!! - INTENDENT
Wyświetleń: 705

Opis ogłoszenia

Chcesz podnieść swoje kwalifikacje zawodowe?
Zapisz się już dziś!!!
NOVA Centrum Edukacyjne zaprasza na
KURS INTENDENTA

Cel szkolenia:

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Zdobędą Państwo również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.

Program kursu:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.

CZAS TRWANIA: 14 h dydaktycznych


Każdy absolwent szkolenia otrzyma certyfikat oraz zaświadczenie o ukończeniu szkolenia na druku MEN.

NIE ZWLEKAJ! TAKA OKAZJA MOŻE SIĘ JUŻ NIE POWTÓRZYĆ!

Opis ogłoszenia

Chcesz podnieść swoje kwalifikacje zawodowe?
Zapisz się już dziś!!!
NOVA Centrum Edukacyjne zaprasza na
KURS INTENDENTA

Cel szkolenia:

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Zdobędą Państwo również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.

Program kursu:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.

CZAS TRWANIA: 14 h dydaktycznych


Każdy absolwent szkolenia otrzyma certyfikat oraz zaświadczenie o ukończeniu szkolenia na druku MEN.

NIE ZWLEKAJ! TAKA OKAZJA MOŻE SIĘ JUŻ NIE POWTÓRZYĆ!