SPECJALISTA DS. JAKOŚCI Gliwice, śląskie UNIFET Sp. z o.o.

Dodane Wtorek, 08 Sierpnia 2017, 17:33:49, ID ogłoszenia: 7165
Do negocjacji
SPECJALISTA DS. JAKOŚCI Gliwice, śląskie UNIFET Sp. z o.o.
Wyświetleń: 538

Opis ogłoszenia


Opis stanowiska pracy

Osoba zatrudniona na w/w stanowisku odpowiedzialna będzie za:
• Wykonywanie badań laboratoryjnych związanych z kontrolą surowców, produktów
i produkcją w toku
• Sporządzanie dokumentacji związanej z badaniami
• Stała współpraca z działem produkcji, kontrola procesu produkcyjnego
• Kontrola jakości surowców i wyrobów gotowych, uwalnianie wyrobów gotowych
• Kontrolowanie innych pracowników w zakresie jakości
Wymagania

Od kandydatów / kandydatek oczekujemy:
• Wykształcenie wyższe preferowane: technologia żywności, towaroznawstwo, biologia lub pokrewne
• Mile widziane doświadczenie w branży spożywczej w takich obszarach jak: kontrola jakości, laboratorium, technologia, produkcja.
• Znajomości technik laboratoryjnych i narzędzi pomiarowych w branży spożywczej
• Mile widziana wiedza z dziedziny produkcji piekarniczej i ciastkarskiej
• Bardzo dobrej organizacji pracy oraz zdolności analityczne
• Zdolności komunikacyjnych, umiejętności pracy w zespole
• Znajomości obsługi komputera, prawa jazdy kat. B
• Znajomości języka angielskiego i/lub niemieckiego
• Mile widziana praktyczna znajomość standardów zarządzania jakością BRC, IFS
• Praca w systemie zmianowym

Opis ogłoszenia


Opis stanowiska pracy

Osoba zatrudniona na w/w stanowisku odpowiedzialna będzie za:
• Wykonywanie badań laboratoryjnych związanych z kontrolą surowców, produktów
i produkcją w toku
• Sporządzanie dokumentacji związanej z badaniami
• Stała współpraca z działem produkcji, kontrola procesu produkcyjnego
• Kontrola jakości surowców i wyrobów gotowych, uwalnianie wyrobów gotowych
• Kontrolowanie innych pracowników w zakresie jakości
Wymagania

Od kandydatów / kandydatek oczekujemy:
• Wykształcenie wyższe preferowane: technologia żywności, towaroznawstwo, biologia lub pokrewne
• Mile widziane doświadczenie w branży spożywczej w takich obszarach jak: kontrola jakości, laboratorium, technologia, produkcja.
• Znajomości technik laboratoryjnych i narzędzi pomiarowych w branży spożywczej
• Mile widziana wiedza z dziedziny produkcji piekarniczej i ciastkarskiej
• Bardzo dobrej organizacji pracy oraz zdolności analityczne
• Zdolności komunikacyjnych, umiejętności pracy w zespole
• Znajomości obsługi komputera, prawa jazdy kat. B
• Znajomości języka angielskiego i/lub niemieckiego
• Mile widziana praktyczna znajomość standardów zarządzania jakością BRC, IFS
• Praca w systemie zmianowym