Kurs INTENDENTA - promocja !!! - INTENDENT
Dodane Środa, 05 Kwietnia 2017, 13:12:22, ID ogłoszenia: 5514Opis ogłoszenia Kurs INTENDENTA - promocja !!! - INTENDENT
Chcesz podnieść swoje kwalifikacje zawodowe?
Zapisz się już dziś!!!
NOVA Centrum Edukacyjne zaprasza na
KURS INTENDENTA
Cel szkolenia:
Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Zdobędą Państwo również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.
Program kursu:
1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych
2. Obowiązki na stanowisku dietetyka
3. Klasyfikacja diet
4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP
5. Podział obowiązków w obrębie placówki
6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):
- dyscyplina finansowa
- gospodarowanie środkami pieniężnymi
- wartość zamówienia
- magazyn
- dostawa i przyjęcie towaru
- sprawdzanie temperatur
- kartoteki przychodów i rozchodów
7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna
8. Część dietetyczna praktyczna:
- zapoznanie z tablicami produktów i potraw
- układanie jadłospisów
- prezentacja komputerowych programów dietetycznych
9. Podsumowanie wiadomości
* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.
CZAS TRWANIA: 14 h dydaktycznych
Każdy absolwent szkolenia otrzyma certyfikat oraz zaświadczenie o ukończeniu szkolenia na druku MEN.
NIE ZWLEKAJ! TAKA OKAZJA MOŻE SIĘ JUŻ NIE POWTÓRZYĆ!
Opis ogłoszenia - Kurs INTENDENTA - promocja !!! - INTENDENT
Chcesz podnieść swoje kwalifikacje zawodowe?
Zapisz się już dziś!!!
NOVA Centrum Edukacyjne zaprasza na
KURS INTENDENTA
Cel szkolenia:
Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Zdobędą Państwo również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.
Program kursu:
1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych
2. Obowiązki na stanowisku dietetyka
3. Klasyfikacja diet
4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP
5. Podział obowiązków w obrębie placówki
6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):
- dyscyplina finansowa
- gospodarowanie środkami pieniężnymi
- wartość zamówienia
- magazyn
- dostawa i przyjęcie towaru
- sprawdzanie temperatur
- kartoteki przychodów i rozchodów
7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna
8. Część dietetyczna praktyczna:
- zapoznanie z tablicami produktów i potraw
- układanie jadłospisów
- prezentacja komputerowych programów dietetycznych
9. Podsumowanie wiadomości
* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.
CZAS TRWANIA: 14 h dydaktycznych
Każdy absolwent szkolenia otrzyma certyfikat oraz zaświadczenie o ukończeniu szkolenia na druku MEN.
NIE ZWLEKAJ! TAKA OKAZJA MOŻE SIĘ JUŻ NIE POWTÓRZYĆ!