A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/home/lokalns1/public_html/gliwicelokalnie.pl/system/cache/ci_sessionb9b1dcefd93f73c77118727f497482a0e2909e52): failed to open stream: Disk quota exceeded

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 174

Backtrace:

File: /home/lokalns1/public_html/gliwicelokalnie.pl/application/controllers/Ads.php
Line: 26
Function: __construct

File: /home/lokalns1/public_html/gliwicelokalnie.pl/index.php
Line: 315
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /home/lokalns1/public_html/gliwicelokalnie.pl/system/cache)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 143

Backtrace:

File: /home/lokalns1/public_html/gliwicelokalnie.pl/application/controllers/Ads.php
Line: 26
Function: __construct

File: /home/lokalns1/public_html/gliwicelokalnie.pl/index.php
Line: 315
Function: require_once

Kurs INTENDENTA - promocja !!! - INTENDENT - Gliwice

Kurs INTENDENTA - promocja !!! - INTENDENT

Dodane Środa, 05 Kwietnia 2017, 13:12:22, ID ogłoszenia: 5514
349 zł
Kurs INTENDENTA - promocja !!! - INTENDENT
Wyświetleń: 742

Opis ogłoszenia Kurs INTENDENTA - promocja !!! - INTENDENT

Chcesz podnieść swoje kwalifikacje zawodowe?
Zapisz się już dziś!!!
NOVA Centrum Edukacyjne zaprasza na
KURS INTENDENTA

Cel szkolenia:

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Zdobędą Państwo również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.

Program kursu:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.

CZAS TRWANIA: 14 h dydaktycznych


Każdy absolwent szkolenia otrzyma certyfikat oraz zaświadczenie o ukończeniu szkolenia na druku MEN.

NIE ZWLEKAJ! TAKA OKAZJA MOŻE SIĘ JUŻ NIE POWTÓRZYĆ!

Opis ogłoszenia - Kurs INTENDENTA - promocja !!! - INTENDENT

Chcesz podnieść swoje kwalifikacje zawodowe?
Zapisz się już dziś!!!
NOVA Centrum Edukacyjne zaprasza na
KURS INTENDENTA

Cel szkolenia:

Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z podstawami oraz obowiązkami na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego. Przedstawione zostaną zagadnienia dotyczące prawa zamówień publicznych oraz bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Zdobędą Państwo również wiedzę na temat zasad GHP i GMP oraz elementów HACCP.

Program kursu:

1.Obowiązki na stanowisku intendent w zakładzie żywienia zbiorowego w odniesieniu do przepisów Kodeksu Pracy, dyscypliny finansów publicznych, prawa zamówień publicznych, bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, wymagań sanitarno- epidemiologicznych

2. Obowiązki na stanowisku dietetyka

3. Klasyfikacja diet

4. Przepisy BHP, HACCP, GHP, GMP

5. Podział obowiązków w obrębie placówki

6. Omówienie zadań i czynności (część teoretyczna i praktyczna):

- dyscyplina finansowa

- gospodarowanie środkami pieniężnymi

- wartość zamówienia

- magazyn

- dostawa i przyjęcie towaru

- sprawdzanie temperatur

- kartoteki przychodów i rozchodów

7. Prezentacja dokumentacji intendenta- część praktyczna

8. Część dietetyczna praktyczna:

- zapoznanie z tablicami produktów i potraw

- układanie jadłospisów

- prezentacja komputerowych programów dietetycznych

9. Podsumowanie wiadomości

* Program szkolenia może zostać zmieniony w zależności od potrzeb i oczekiwań klienta.

CZAS TRWANIA: 14 h dydaktycznych


Każdy absolwent szkolenia otrzyma certyfikat oraz zaświadczenie o ukończeniu szkolenia na druku MEN.

NIE ZWLEKAJ! TAKA OKAZJA MOŻE SIĘ JUŻ NIE POWTÓRZYĆ!